Kennismakingsgesprek en inschrijving

U staat misschien voor de keus om een basisschool te zoeken voor uw kind; een belangrijke keuze waarmee we u graag verder helpen. Dit kan door eens over onze site te surfen maar ik wil u vervolgens graag uitnodigen voor een kennismakingsgesprek en rondleiding. Vragen van uw kant, of van uw kind over onze school beantwoord ik graag. Een afspraak voor een kennismakingsgesprek kunt u maken via ons telefoonnummer 0591-302200 of via de mail.

Ook ouders en kinderen van de Brummelbos nodigen we uit onze site te bekijken. We willen graag dat er gepraat wordt over de school, dat onze ontwikkelingen worden gevolgd. Foto's van activiteiten zijn leuk om samen eens te bekijken. Om privacyredenen en om misbruik te voorkomen hebben we fotoalbums waarop onze leerlingen voorkomen afgeschermd met een wachtwoord. Ook willen we ouders uitnodigen om hun foto's van schoolactiviteiten op onze site te laten plaatsen.

In ieder geval hoop ik dat deze site u biedt wat u zoekt over ons onderwijs.

Met vriendelijke groet,

Erik Manning,